betaalmogelijheid ideal

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren? Betaal dan veilig online in de vertrouwde omgeving van de website van jouw bank via iDEAL.

betaalmogelijheid paypal

PayPal

Paypal de online betaaldienst waarmee je met jouw e-mailadres en een wachtwoord veilig, gemakkelijk en snel online kunt betalen.

betaalmogelijheid visa

VISA

Betalen met je creditcard via een SSL-verbinding, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Je creditcard gegevens worden daarmee beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Met een Visa  kan je online een bestelling doen.

betaalmogelijheid maestro

MAESTRO

Betalen met je creditcard via een SSL-verbinding, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Je creditcard gegevens worden daarmee beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Met een Maestro kan je online een bestelling doen.

betaalmogelijheid mastercard

MASTERCARD

Betalen met je creditcard via een SSL-verbinding, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Je creditcard gegevens worden daarmee beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Met een Mastercard  kan je online een bestelling doen.

betaalmogelijheid kbc cbc

KBC/CBC

De KBC/CBC bank is onmisbaar voor Belgische klanten en behoort tot één van de grootste banken van België.  KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België en CBC daarentegen, is volledig Franstalig.

betaalmogelijheid bancontact

BANCONTACT

Met Bancontact online, veilig en snel betalen. Bancontact is de betaalmethode op de Belgische markt. Ne als iDEAL zorgt het voor een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

betaalmogelijheid belfius

BELFIUS

Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig, met de Belfius Mobile app om te betalen. Kies als u wilt betalen met uw bankkaart, Mastercard of Visa.

betaalmogelijheid apple pay

APPLE PAY

Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple, waarmee je contactloos kan betalen met je iPhone, Apple Watch en MacBook Pro. Het is mogelijk om je creditcard en/of bankpas toe te voegen aan je wallet. Wij hebben de dienst waarmee je bij ons op de webshop kan betalen met Apple Pay.

betaalmogelijheid iban overboeking

IBAN OVERBOEKING

Als je ervoor kiest om vooruit te betalen of met een overboeking, ontvang je voor het versturen van je bestelling een bevestiging per e-mail met het IBAN rekeningbedrag en onze bankgegevens. Je bestelling wordt verstuurd zodra je betaling is ontvangen door ons.