De eeuwenoude dartsport van gezelligheid, rekenen en behendigheid is een begrip in Nederland. Veel spelers maar ook scholen, bedrijven en verenigingen hebben het dartsspel ontdekt.

Scholen? Jazeker van darten kun je leren! Darten is concentratie, spanning, samenwerken én hoofdrekenen. Je leert ermee optellen, aftrekken en vermenigvuldigen etc. Veel scholen hebben al speciale dartslessen.

Verenigingen & Horeca: Met z’n allen in de kroeg, biertje erbij, gezellig praten aan de bar en een pijltje gooien. Darts is ongekend populair in Nederland veel verenigingen, sportclubs en Horeca hebben het dartsspel al in hun armen geslagen. Mede door toernooien of thema’s te organiseren werd de basis gelegd voor een omzetgroei.

Bedrijven: Veel bedrijven heb al een dartbord in de kantine hangen. Dit zorgt voor ontspanning, gezamenlijke plezierige herinnering die positieve energie geeft, verbindend werkt en bijdraagt aan het groepsgevoel. Een gezamenlijke positieve ervaring geeft ook extra gespreksstof en drempelverlaging in de toekomst om elkaar aan te spreken. Na een vergadering of congres wilt u graag nog even napraten met uw collega’s. Een wedstrijdje darten erbij doet gespreksstof veranderen en zorgt voor een gezellige sfeer. Extra leuk is het om bijvoorbeeld uw eigen flights te laten bedrukken met uw bedrijfslogo: wij nemen deze organisatie graag voor u uit handen!

Na het winnen van een potje darten of toernooi is het natuurlijk tijd voor de prijsuitreiking. Sportprijzen leveren wij ook in alle maten van klein naar groot en dat voor een erg scherpe prijs!

Wat u ook zoekt, dartborden, dartpijlen, dartshirts, dartbordverlichting, schrijfborden, personalisatie producten, sportprijzen enz etc. wij staan graag voor u klaar!

Laat het ons weten waarnaar u op zoek bent. We adviseren u graag en bieden dan een scherpe offerte aan!

blank

OFFERTE AANVRAGEN

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • De nieuwste producten
  • Eigen Magic Dartslijn
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Gratis bezorging boven de €30,-