MagicDarts Nieuws

Peter Wright Snakebite World Champion 2020!

Peter Wright Snakebite World Champion 2020!

Peter Wright (Livingston, 10 maart 1970) is een Schotse darter. Zijn bijnaam is Snakebite. Wright is vooral bekend om zijn altijd kleurrijke kleding, zijn haar en een geverfde slangenkop (door zijn eigen vrouw) op zijn hoofd als hij speelt. Op 1 januari 2020 werd hij voor het eerst wereldkampioen darts bij de PDC.

Het verhaal van zijn winnende darts! Peter Wright Snakebite World Champion 2020 Edition Red Dragon:

Het nadrukkelijke eerste wereldkampioenschap van Peter Wright werd geïnspireerd en aangedreven door een prototype darts, met een gemodificeerd Razor Edge gripprofiel, gecombineerd met een dubbele PVD-coating. Peter is al meer dan tien jaar op zoek naar perfectie, zodat hij de geweldige game waarvan hij weet dat hij die heeft naar het World Stage kan brengen. Dit specifieke prototype was het resultaat van weken van trajectanalyse, dynamische testen en niet aflatende fijne afstemming. Afgeleverd aan Peter slechts enkele dagen voor zijn eerste wedstrijd, zei Peter: “Toen ik deze pijl kreeg en ik voelde het in mijn hand, wist ik gewoon dat het absoluut perfect was.”

Nadat hij de darts slechts een dag had getest, werd Peter gewoon weggeblazen met hoe goed hij de grote scores behaalde. Nauwkeurigheid van alle dubbels gaf hem ook ongelooflijke flexibiliteit bij kritieke hoge check-outs. Peter zei over de grip: “Ik moest ze steeds weer oppakken omdat ze zich zo ongelooflijk goed voelden. Niemand geloofde me toen ik zei dat ik het wereldkampioenschap zou winnen met dit set … dus nu zullen ze het weten!

Peter’s World Championship 2020 Edition bevat de winnende aanpassing de kenmerkende Razor Edge-greep van Red Dragon, met zijn unieke profiel en perfecte grip. Deze subtiele aanpassing heeft Peter de perfecte grip gegeven, 6 jaar na zijn vorige laatste optreden van het Wereldkampioenschap, waar hij ook Razor Edge-profilering gebruikte, waarmee hij ongetwijfeld een van de beste sprookjesverhalen in de dartswereld is.

Deze Peter Wright darts zijn leverbaar in 21, 23 en 25 gram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *