Leveringsvoorwaarden

Mits niet anders overeengekomen streven wij ernaar om de bestellingen snel te versturen. (voor 16:00 besteld = de volgende werkdag in huis)
Indien er artikelen niet voorradig zijn informeren je hierover persoonlijk, zo kunnen we snel handelen als je eventueel kiest voor een vervangend product.

Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. magicdarts.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. De maximale levertijd zal 30 dagen bedragen tenzij anders overeengekomen.

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan heeft u hierover in principe al een mail van ons gekregen en zijn hierover al afspraken gemaakt. Mocht er door onvoorziene omstandigheden toch nog een ander artikel manco worden, dan wordt er contact met u opgenomen over hoe te handelen.

De door magicdarts opgegeven leveringstermijn is geldend voor de op dat moment geldende omstandigheden en voorraadgegevens.

Mocht er ergens, door wat voor reden dan ook, een levertermijn niet gehaald worden, dan nemen wij als vanzelfsprekend contact met u op en leggen u de situatie voor zoals die op dat moment bij ons bekend is. U als consument heeft het recht om indien u hier niet akkoord mee kunt gaan, de order (het liefst per mail) te annuleren. Mocht u al betaald hebben, dan storten wij het tegoed aan u terug.

Nederland: Verzenden boven de 40,- euro is gratis met Track & Trace!

Enveloppen (extra stevige bubbel enveloppe of brievenbus doos) Dit zijn alle bestellingen die door de brievenbus passen. Je hoeft dus niet thuis te zijn.
Standaard verzenden: €4,95
Verzenden met Track & Trace: €5,95
Verzenden naar Service punt: €5,95

Pakketten (incl track & trace)
Standaard verzenden: € 6,95
Verzenden naar Service punt: €5,95

Belgie: Verzenden boven de 60,- euro is gratis met Track & Trace!

Belgie:
Standaard verzenden DPD: € 8,50
Standaard verzenden PostNL: € 8,95

Verzenden naar Service punt: €6,95
Boven de 60 euro Gratis!

Duitsland:
Standaard verzenden: € 8,95
Verzenden naar Service punt: €7,50
Boven de 100 euro Gratis!

Internationale post:
Standaard internationale verzendkosten

Hoe wij verzenden:
Wij sturen onze goederen af per pakketdienst (zie onder)
Mocht de postbode u niet thuis aantreffen, dan krijgt u een melding in de bus wanneer het pakket opnieuw wordt aangeboden. Bent u ook dan niet thuis, dan krijgt u een melding bij welk postkantoor u het pakket kunt afhalen.

Daar fouten maken menselijk is, is het raadzaam om de order direct na binnenkomst te controleren op inhoud. Mocht u een verschil constateren tussen bijgevoegde factuur en inhoud van het pakket, meld dit dan binnen 24 uur via mail aan ons. Ontvangen wij niet binnen 24 uur na ontvangst van het pakket een melding, dan wordt de inhoud als correct aanvaard. Dit geld overigens ook als de artikelen niet aan uw eis voldoen.

Garantie

Op dartsartikelen zit slechts dan garantie wanneer duidelijk aantoonbaar is dat het een fabricagefout betreft.

Verzendpartners

verzendpartner postnl

POSTNL

verzendpartner ups

UPS

verzendpartner sendcloud

SENDCLOUD

dpd

DPD

verzendpartner dhl

DHL